ONZE VISIE: STERK IN COMMUNICATIE

CREATIEF

Van kinds af ben ik gebeten door potlood en papier, tekenen en schilderen. Ik volgde een kunstopleiding in Antwerpen. Geen enkele creatieve uitdaging is me te groot. Zolang ik inventief kan zijn, kom ik de dag stralend door.
Na enkele jaren ervaring in de reclamesector, heb ik in 2006 mijn eigen bedrijf opgericht: Solid Designs.

- MADY AERTS -

UW SPECIALIST IN SOLID ONTWERPEN

Solid Designs is meer dan een grafisch ontwerpbureau. Solid Designs zoekt steeds naar een creatieve oplossing die past binnen een globaal communicatiepakket, op maat van de klant. Wij streven naar een langlopende samenwerking en wederzijds plezier in het maken en bedenken van creatieve en technische oplossingen, voor kleine en grote bedrijven.

Solid Designs is een klein, veelzijdig ontwerpbureau dat grafische vormgeving en webdesign op een hoger niveau brengt. Uitgangspunten zijn creativiteit en originaliteit, waarbij het ontwerp zich duidelijk moet onderscheiden van de rest. Maar de kracht van Solid Designs ligt ook in zijn technische kennis en solide oplossingen op al uw vragen. Achter een krachtig logo, schuilt een technische vaardigheid. Achter een mooie website, schuilt een functioneel instrument dat een doel moet dienen: uw producten in de kijker brengen.

service
GEDREVEN, VINDINGRIJK EN CREATIEF. HET TEAM VAN SOLID DESIGNS GEEFT UW BEDRIJF MEER DAN TEKENEN.

Zaakvoerster Mady leidt alles in goede banen. Haar stokpaardje? Innovatieve ontwerpen, op maat gemaakte websites en grafische elementen die uw huisstijl naar een ander niveau brengen. Geen tijd om zelf urenlang te zoeken hoe het CMS systeem werkt of welke complexe taken nu weer op de marketingagenda staan? Mady luistert naar uw wensen, tekent ze uit en implementeert ze in een knap ontwerp.

Grafisch ontwerper Kristina is een wonder aan de tekentafel. Als sterke aanwinst voor het ontwerpteam weet ze logo’s om te vormen tot een sterk verhaal of uw folder in een nieuw jasje te steken. Met haar loopt het nooit fout. Ze voelt u aan, stelt de juiste vragen en ze zet het op papier. Weet u niet waar te beginnen? Reken op Kristina voor een huisstijl op maat.

Geen beelden zonder verhaal. SEO-copywriter Angélique schrijft de woorden die op uw tong liggen. Een communicatiestijl aangepast aan uw uniek verhaal dat zelfs Google verstelt staat. Vindbaar, authentiek en to the point. Teksten vragen om een unieke structuur, sterke contentstrategieën en backend informatie die alleen een SEO specialist en sterke copywriter op papier krijgt.

Serge, onze rots in de branding, zorgt voor al het framewerk. Van reclamepanelen tot eigentijdse ontwerpen. Met Solid Construct en Solid Fire geeft hij klanten meer dan metaal. Reken op combinaties met hout, verlichting of poederlak. Klassieke ontwerpen of metaalwerk met een moderne twist. U vraagt en hij draait. Professionele lasser Serge klaart de klus.

Op maat geschreven en gebruiksvriendelijke CMS webshops gekoppeld aan uw ERP systeem, programmaties en CMS systemen. Voor Gerard, onze analist programmeur, zijn alle soorten complexe formulieren leesbare nulletjes en eentjes. Wilt u meer dan het gewone. Gerard levert meer en beter voor onze klanten.

Ziet u het bos door de bomen nog niet? We begeleiden u graag. Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak op kantoor of vraag naar meer informatie via info@soliddesigns.be.